Huzurkent Kazım Karabekir Ortaokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak ve olumlu yönde geliştirmek için, ilgi çekici fiziksel mekanlar oluşturarak, okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratıp, bilgi t oplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEĞİZ!

Misyon: Paydaşlarının üyesi bulunmaktan hoşnut olacağı, uygun fiziki donanıma sahip, çağdaş, kaliteli ve modern bir eğitim kurumunda; Bilgi teknolojisini kullanarak bilgiye ulaşan ve ulaştığı bilgilerle yaşadığı çağa damgasını vuracak fikirler üreten, çevreye duyarlı, örnek ve lider bireyler yetiştirmek için VARIZ VE ÇALIŞMAKTAYIZ!

Başarılar: 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında TKY Ödül sürecinde Tarsus ilçesi Yılın Kaliteli Okul Kurum Kategorisinde birincilik,aynı kategoride il genelinde ikincilik ödülü kazandık. 2011 Yılında Beyaz Bayrak Ödülü kazandık.

Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://huzurkentkazimkarabekirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GAZİ MAH. KANAL-2 SK. HUZURKENT KAZIM KARABEKİR ORTA OKULU BLOK NO: 2/1 AKDENİZ / MERSİN

Yerleşim Yeri - Gazi Mah.Kanal Sk.no:2 Huzurkent Akdeniz -Mersin

Ulaşım Tarsus Mersin D-400 yolu üzerinde bulunmakta olup ulaşım şehir içi belediye araçları TOK,KOÇ,HUZURKENT araçları ve tren ile sağlanmaktadır.Tarsus´a 10 Mersine 20 km uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 26